zondag 13 oktober 2013

Spelt pannenkoeken met lijnzaad

Vanavond heerlijke speltpannekoeken met lijnzaad gemaakt!
Ze bakten super en waren goed voedzaam.
We hebben er banaan, agavesiroop en honing opgedaan.
 Recept:

200 gram speltmeel
200 gram speltbloem
300 ml melk
200 ml water
4 eieren
2 eetlepels gebroken lijnzaad

Meel en bloem in een beslagkom,de helft van de melk erbij en goed
mixen met een garde of mixer.
De eieren er stuk voor stuk bij doen,laatste melk erbij roeren.
Als je een goed niet te dik beslag hebt het lijnzaad erdoor doen.
Bakken in een beetje zonnebloemolie of roomboter.

Heerlijk met banaan, agavesiroop of honing.
Van een stel kleintjes die ik extra gemaakt heb ga ik volgende week hartige 
pannekoektaart makem, mmmmm.

SHOARMA ERBIJ DOEN!!





Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten