dinsdag 19 februari 2019

Hongaarse Goulash uit de CPE



Hongaarse goulash,
recept van ong 25 jaar geleden!
Aangepast!

600 gram rundvlees
iets zout en peper
boter
1 rode paprika
1 oranje of gele paprika
3 uien
Champignons
voorkookte worteltjes


Snijdt of knip de lapjes in kleinere delen
en kruid het naar smaak met peper en zout.
Bak het vlees in 50 gram boter snel bruin
op sauteren.
Haal hierna het vlees eruit en
doe de jus in een steelpannetje,
 snijdt het vlees in kleine stukjes.
Bak de inmiddels klein
 gesneden paprika, uien, champignons en wortels. 
Doe daarna het vlees er weer bij.

Voeg 6 dl jus en water toe en het geheel goed doorwarmen,
en laat het onder af en toe roeren verder sudderen.
eventueel binden met arrowroot. 
Lekker met bloemkoolrijst.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten