Hongaarse
goulash,
recept van
ong 25 jaar geleden!
Aangepast!
Aangepast!
600 gram
rundvlees
iets zout en
peper
boter
1 rode
paprika
1 oranje of
gele paprika
3 uien
Champignons
voorkookte worteltjes
Champignons
voorkookte worteltjes
Snijdt of
knip de lapjes in kleinere delen
en kruid het
naar smaak met peper en zout.
Bak het vlees
in 50 gram boter snel bruin
op sauteren.
Haal hierna
het vlees eruit en
doe de jus in een steelpannetje,
snijdt het vlees in kleine stukjes.
doe de jus in een steelpannetje,
snijdt het vlees in kleine stukjes.
Bak de inmiddels klein
gesneden paprika, uien, champignons en wortels.
Doe daarna het vlees er weer bij.
Doe daarna het vlees er weer bij.
Voeg 6 dl jus en water toe en het geheel goed doorwarmen,
en laat het
onder af en toe roeren verder sudderen.
eventueel binden met arrowroot.
eventueel binden met arrowroot.
Lekker met bloemkoolrijst.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten